Një student amerikan është bërë “hit” në internet për faktin se është filmuar duke pirë dy litra Jack Daniels për vetëm 18 sekonda, duke mbrojtur kështu vendimin e tij dhe insistuar se duhet vlerësuar “rekordi i tij botëror”.

Videoja e Jaleb Gann, 19-vjeç, është filmuar gjatë në ahengu, ku shihet studenti i Universitetit të Kansasit duke pirë 1.7 litra alkool nga shishja, transmeton Telegrafi.

Pavarësisht se turma e vajzave i bënin thirrje që të mos e bëjë një gjë të tillë, studenti i biologjisë hap kapakun e shishes dhe fillon ta pijë pa ndërprerë shishen me alkool.

Shumë përdorues të rrjeteve sociale e kanë kritikuar veprimin e tij, por ai një gjë të tillë e ka arritur ta bëjë për vetëm 18 sekonda. /Telegrafi/