Spotify sapo ka lansuar një përditësim të ri – dhe është një përditësim i madh. Po, më në fund, përdoruesit do të jenë në gjendje të bëjnë karaoke me këngët e tyre që ata dëshirojnë në aplikacion.

Përditësimi sapo ka filluar të lansohet për përdoruesit e IOS dhe Android në të gjithë botën, kështu që nëse nuk e keni marrë ende, mos bëni panik, transmeton Telegrafi.

Por kur të arrijë përditësimi, si mund ta merrni funksionin Karaoke në Spotify?

Si ta merrni modalitetin Karaoke në Spotify?

Përditësimi më i fundit është një shtesë e veçorisë së teksteve të Spotify, ku shumica e këngëve tani kanë tekste të disponueshme për t’u lexuar.

Filloni duke zgjedhur këngën që dëshironi të dëgjoni, më pas lëvizni poshtë për të gjetur tekstin.

Nëse keni përditësimin më të fundit, do të shihni një buton të etiketuar “këndoni” në këndin e sipërm djathtas.

Klikoni butonin dhe jeni gati të këndoni me zemër!

Si ta përdorni “Spotify Karaoke”

Pasi të keni shtypur butonin, një ekran i tekstit me stil ndryshe do të shfaqet duke treguar rresht pas rreshti – njësoj si një makinë karaoke!

Gjithçka që mbetet për të bërë nëse i bëni përshtypje gjyqtarit robotik të Spotify, i cili do t’ju japë një pikë përqindjeje në fund të këngës dhe do t’ju tregojë nëse jeni i destinuar për në skenë. /Telegrafi/