Sektori për Punë të Brendshme Tetovë informon se Zyra e Jashtme për Punë Kriminale – Gostivar ka zbardhur plotësisht 8 vjedhje të rënda që dyshohet se janë kryer nga personi L.S. (39) nga Çegrani i Gostivarit dhe I.S. (35) nga Forina e Gostivarit.

“Dy personat, të cilët dje (30-mars) në orën 03:45 dhe në orën 12:50 janë privuar nga liria në Gostivar dhe Forinë, gjatë vitit të kaluar dhe këtë vit me përdorimin e forcës dhe mjeteve të ndryshme kanë hyrë në bastore sportive, markete dhe dyqane për pajisje celulare në Gostivar, nga të cilat kanë marrë para, pajisje teknike dhe sende të tjera dhe në mënyrë të kundërligjshme kanë fituar një përfitim të përgjithshëm duke u pasuruar me vlerë prej rreth 2 milionë denarë”.

Reklama
Reklama

“Për të dy personat e lartëpërmendur do të përgatitet një parashtresë përkatëse sipas nenit 236 të Kodit Penal”, thonë nga SPB Tetovë.