0Shares

Zyra për media e Kuvendit të Kosovës njoftoi se sot do të mblidhet Kryesia e Kuvendit.

Sipas komunikatës për media mbledhja do të fillojë në orën 11:00 dhe do t’i ketë këto pika të rendit të ditës.

  1. Miratimi i procesverbaleve nga mbledhjet e mëparshme,
  2. Njoftimi për formimin e grupeve parlamentare,
  3. Shqyrtimi i Propozim-vendimit për formimin e komisioneve parlamentare,
  4. Caktimi i datës për vazhdimin e seancës së jashtëzakonshme,
  5. Përgatitjet për seancë të re:
  • Koha për deklarime jashtë rendit të ditës,
  • Koha për pyetje parlamentare,
  • Miratimi i procesverbaleve nga seancat e mëparshme,
  • Shqyrtimi i Propozim-vendimit për formimin e komisioneve parlamentare.
  1. Shqyrtimi i propozimeve dhe i kërkesave.

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)