0Shares

“Snap” që ka krijuar aplikacionin e famshëm të mesazheve “Snapchat” ka bërë një hyrje të bujshme sot në “Wall Street”, duke konfirmuar urinë e investitorëve për ekonominë e internetit pavarësisht dyshimeve mbi rentabilitetin e sektorit.

Aksionet, ku vlera baze ishte 17 dollarë, 45 minuta pas hyrjes në bursë u rritën me 47 për qind, duke kapur vlerën e 24,99 dollarëve për aksion.

Kompania e krijuar në vitin 2011 me emrin “Picaboo” dhe e bërë e famshme nga aplikacioni me mesazhe e saj jetëshkurtër dhe filtrat fotografikë, vlerësohej rreth 35 miliardë dollarë, duke i shndërruar dy krijuesit e saj të rinj, Evan Spiegel dhe Bobby Murphy në multimiliarderë pa mbushur akoma 30 vjeç.

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)