LAJMI I FUNDIT:

Siguria e sistemit, në këto komuna do të ketë ndërpreje të rrymës gjatë të premtes

Siguria e sistemit, në këto komuna do të ketë ndërpreje të rrymës gjatë të premtes

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) njofton se të premten (06.01.2023) do të kryhen punime për siguri të sistemit energjetik dhe si rezultat në disa lokalitete do të ketë ndërprerje të rrymës.

Ky do të jetë orari i ndërprerjes së energjisë elektrike të premten sipas rajoneve të Kosovës.

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1. Prizren

Nga TS 110/35/10 kV Prizreni 1 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Rahoveci (kodi: 30000015) prej orës 11:00-12:00 dhe nga ora 14:00-15:00

Vendet: Euro Graniti, Atmaxha I, Atmaxha II, Tupeci I, Tupeci II, Tupeci III, Landovica, Tulltorja I dhe  Tulltorja II.

Arsyeja: Shkyçje për shkaqe sigurie – ndërrimi i transformatorit të mbingarkuar të  TS Hajdar Shala.

Reklama

2.

Nga TS 110/10kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

Reklama

Dalja 10kV Malësia e re (kodi: 31000030) prej orës 12:00 deri në ora 14:00

Vendet: Shpenadia, Caparc, Novake, Velezha, Sërbicë e Epërme, Smaqi, Legjenda, Malësia e Re, Trepetica, afariste: Mullini Rexhep Ukaj, Firma Vesel Rexhaj dhe Fabrika e lëngjeve Novak.

Arsyeja: Ndërprerje për shkaqe sigurie  – ndërrimi i transformatorit të mbingarkuar të  TS Banesat sociale.

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1. Ferizaj

Nga NS 110/35/10[kV] Lipjan do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Lypjan-Qendra 1 (Kodi: 41000006)prej orës 10:30 deri në ora 12:30

Vendet: rrugët: Adem Gllavica, Adem Jashari, Avdi Kelmendi (një pjesë),  Bashkim Krasniqi, e Shqipërisë, e Tiranës, Fehmi Agani, Gjergj Fishta, Hajredin Bajrami, Halil Metaj (një pjesë),  Hamëz Jashari (një pjesë),  Idriz Ajeti, Iliria, Isa Olluri, Ismet Asllani (një pjesë),  Kongresi i Blinajës, Lidhja e Prizrenit, Lipjan, Mbretëresha Teutë, Prizrenit, Qamil Olluri, Robert Gajdiku, Shtjefan Gjeqovi, Skendërbeu, Tahir Sinani, Xhevdet Breznica (një pjesë) dhe Zylfije Gashi.

Reklama
Reklama

Arsyeja: Shkaqe sigurie, ndërrimi i trafostacionit të mbingarkuar TS-9-Lipjan, kodi 41000006162.

2.

Nga NS 35/10[kV] Shtime  do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Rashinca  (Kodi: 41046001)prej orës 13:30 deri në ora 16:00

Vendet:  fshatrat: Davidovc, Gjugjaj (Gjurkoc) (një pjesë),  Gjurkoc, Rashincë, Vojnoc dhe një pjesë e rrugës Komandant Kumanova.

Arsyeja: Shkaqe sigurie, ndërrimi i trafostacionit të mbingarkuar, TS të ri –Vojnovc, kodi 41046001025.

Punime në projekte investive

1 . Mitrovicë  

Nga TS 110/10(20)[kV] Skenderaj do të ndërprehet:
LP 10kV Likovci (kodi: 74000001) në dy termine, nga ora 08:30 deri 09:00 dhe nga ora 16:00 deri 16:30.
Vendet: Kryshefc, Morinë, Makërmal, Polluzha, Shtuticë, Likofci i Ri, Rezallë, Tushil, Rezallë e Re, Likovc, Obri e Ulët, Murgë, Plluzhinë dhe Ticë.
Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension dhe ndarja e urave të TM.

Reklama

2. 
Nga TS 110/10(20)[kV] Skenderaj do të ndërprehen TS-at:
1.    TS 10/04 kV Rezallë-Deliu (kodi: 74000001013) nga ora 08:30 deri 16:30.
2.    TS 10/04 kV Rezallë-Zabeli-1 (kodi: 74000001014) nga ora 08:30 deri 16:30.
3.    TS 10/04 kV Rezallë-Zabeli-2 (kodi: 74000001015) nga ora 08:30 deri 16:30.
4.    TS 10/04 kV Rezall e re (kodi: 74000001016) nga ora 08:30 deri 16:30.
5.    TS 10/04 kV Tushillë (kodi: 74000001017) nga ora 08:30 deri 16:30.
6.    TS 10/04 kV Rezallë-Ahmeti (kodi: 74000001018) nga ora 08:30 deri 16:30.
7.    TS 10/04 kV Rezallë-Rukolli (kodi: 74000001019) nga ora 08:30 deri 16:30.
8.    TS 10/04 kV Rezallë-Aruqi (kodi: 74000001020) nga ora 08:30 deri 16:30.
9.    TS 10/04 kV Likovcë-Veseli (kodi: 74000001021) nga ora 08:30 deri 16:30.
10.    TS 10/04 kV Likovcë-Musliu (kodi: 74000001022) nga ora 08:30 deri 16:30.
11.    TS 10/04 kV Likovcë-Zymeri-1 (kodi: 74000001023) nga ora 08:30 deri 16:30.
12.    TS 10/04 kV Likovcë-Meha (kodi: 74000001024) nga ora 08:30 deri 16:30.
13.    TS 10/04 kV Likovcë-Zymeri-2 (kodi: 74000001025) nga ora 08:30 deri 16:30.
14.    TS 10/04 kV Likovcë-Qendra (kodi: 74000001026) nga ora 08:30 deri 16:30.
15.    TS 10/04 kV Plluzhinë-1 Xhamija (kodi: 74000001027) nga ora 08:30 deri 16:30.
16.    TS 10/04 kV Plluzhine -2 Bajraktart (kodi: 74000001028) nga ora 08:30 deri 16:30.
17.    TS 10/04 kV Ticë-3 Hasani (kodi: 74000001029) nga ora 08:30 deri 16:30.
18.    TS 10/04 kV Ticë-1 (kodi: 74000001030) nga ora 08:30 deri 16:30.
19.    TS 10/04 kV Ticë-2 (kodi: 74000001031) nga ora 08:30 deri 16:30.
20.    TS 10/04 kV Obri Asllani (kodi: 74000001032) nga ora 08:30 deri 16:30.
21.    TS 10/04 kV Obri e Ulët Smakiqi (kodi: 74000001033) nga ora 08:30 deri 16:30.
22.    TS 10/04 kV Obri e Ulët te Shkolla (kodi: 74000001034) nga ora 08:30 deri 16:30
23.    TS 10/04 kV Obri e Ulët (kodi: 74000001035) nga ora 08:30 deri 16:30.
24.    TS 10/04 kV Murgë-2 (kodi: 74000001037) nga ora 08:30 deri 16:30.
25.    TS 10/04 kV Murgë-1 (kodi: 74000001038) nga ora 08:30 deri 16:30.
26.    TS 10/04 kV Ahmeti (kodi: 74000001039) nga ora 08:30 deri 16:30.
27.    TS 10/04 kV Plluzhinë-Nurakt (kodi: 74000001040) nga ora 08:30 deri 16:30.
28.    TS 10/04 kV IPKO (kodi: 74000001053) nga ora 08:30 deri 16:30.
29.    TS 10/04 kV Tushillë i Ri (kodi: 74000001055) nga ora 08:30 deri 16:30.
30.    TS 10/04 kV Likovce Arif Aliu (kodi: 74000001056) nga ora 08:30 deri 16:30.
Vendet: Rezallë (pjesërisht), Makërmal (pjesërisht),Shtutic ,Plluzhinë, Tushilë,Likovc,Ticë, Obri …
Arsyeja: Projekte investive, energjizimi i TS-së egzistues përmes LP të ri, projekti “Feeder 3” – LOT 22.

Reklama

KËTU mund t’i shikoni të gjitha informatat e reduktimeve.

Në trend Ekonomi

Më shumë
Kosova ka thëngjill me bollëk, por importon nga jashtë

Kosova ka thëngjill me bollëk, por importon nga jashtë

Ekonomi
Gjermania miraton Projektligjin që lejon ardhjen e 50 mijë punëtorëve në vit nga Ballkani, këto janë lehtësimet për t'u pajisur me vizë

Gjermania miraton Projektligjin që lejon ardhjen e 50 mijë punëtorëve në vit nga Ballkani, këto janë lehtësimet për t'u pajisur me vizë

Botë
Punime për siguri në rrjet, KEDS tregon vendet ku do të ketë ndërprerje të rrymës të premten

Punime për siguri në rrjet, KEDS tregon vendet ku do të ketë ndërprerje të rrymës të premten

Ekonomi
WSJ: Ekonomia ruse drejt kolapsit, lufta dobësoi të ardhurat dhe frenoi investimet

WSJ: Ekonomia ruse drejt kolapsit, lufta dobësoi të ardhurat dhe frenoi investimet

Botë
Kurti kishte premtuar ulje të çmimit të energjisë elektrike, por ajo sot shtrenjtohet edhe për 15.4 për qind

Kurti kishte premtuar ulje të çmimit të energjisë elektrike, por ajo sot shtrenjtohet edhe për 15.4 për qind

Ekonomi
Aliu: Pas përfundimit të autostradës së Gjilanit do të vazhdohet në drejtim të Luginës së Preshevës në Korridorin 10

Aliu: Pas përfundimit të autostradës së Gjilanit do të vazhdohet në drejtim të Luginës së Preshevës në Korridorin 10

Ekonomi
Kalo në kategori