Një ndihmë e madhe gjatë pastrimit

Reklama

Detergjent të enëve ka çdo familje, mirëpo me siguri kurrë nuk ju ka shkuar në mendje që ta ngrini.

Një përdoruese e TikTok-ut ka ndarë këtë truk – ka hedhur detergjentin e enëve në kallëpe silikoni (ose kallëpe për akull) dhe i ka futur në frigorifer me ngrirje të thellë, transmeton Telegrafi.

Kur të jetë i ngrirë detergjenti në kallëpe, do të keni tableta universale për pastrim të sipërfaqeve të shumta. Një mënyrë e lehtë për eliminimin e yndyrave dhe ndotjeve.

Mund të shërbejë edhe për pastrim të saktë të yndyrave të forta të cilat shtresohen në rrjetat e furrës.

Reklama

Fërkoni rrjetat me një tabletë detergjenti të ngrirë, pastaj shpëlajeni me ujë të ngrohtë.

Reklama

Eliminoni njollat nga mbulesat e tavolinave dhe nga rrobat në këtë mënyrë ose lani në rrobalarëse në vend të tabletave për larjen e enëve.

#fyp #foryou #trending #viral #hacks #hack #cleaninghack #cleantok #cleaningtok #cleaning #clean #home ♬ Made You Look – Meghan Trainor

/Telegrafi/