Këngëtarja e njohur, Sia, gjatë muajit qershor ka zbuluar se ka adaptuar dy djem gjatë vitit të kaluar.

Por, një muaj më pas, artistja australiane ka thënë se është penduar, pasi i tregoi botës se kishte marrë një vendim të tillë, shkruan Daily Mail.

Reklama

Ajo u kishte treguar The Kyle and Jackie O Show se puna e saj më e rëndësishme është të mbështes fëmijët e saj dhe të tregojë se çka po ndodh në jetën e tyre.

(Foto: Stuart C. Wilson/Getty Images/Guliver)

Ndërsa është pyetur për përgjegjësitë që ka si gjyshe, ajo ka refuzuar të flas për një gjë të tillë.

Reklama
Sia pranon se ka adoptuar dy djem 18 vjeçarë nga jetimorja, pasi atyre po u kalonte koha e qëndrimit në befotrof Sia pranon se ka adoptuar dy djem 18 vjeçarë nga jetimorja, pasi atyre po u kalonte koha e qëndrimit në befotrof

“Kam nxituar paksa, ata janë fëmijët e mi të rinj. I kam ata që një vit. Unë jam sikur një libër i hapur, që harroj se jo të gjithë janë të tillë”, është shprehur ajo.

Reklama

(Foto: Frederick M. Brown/Getty Images for Trevor Project/Guliver)

Mes tjerash ajo shtoi: “Unë zbulova se nuk duhet të flas për jetën privatë të fëmijëve. Unë thjesht jam duke mësuar si të jem një nënë”.

Po ashtu, Sia kohët e fundit është bërë edhe gjyshe, pasi djali i saj i madh tashmë ka dy fëmijë. /Telegrafi/