Ushqimi jo i përshtatshëm dhe ritmi i shpejtë i jetës ndikojnë keq në të gjithë organizmin dhe disa nga pasojat më të shpeshta janë tretja e dobët

Reklama

Mënyra e shpejtë e jetës na imponon ritmin e tij, kështu që shpesh nuk arrijmë t’i përmbahemi planit tonë të dietës, përdorim ushqime të pashëndetshme dhe i anashkalojmë vaktet, transmeton Telegrafi.

Ky problem më së shumti prek njerëzit që udhëtojnë shpesh dhe ndryshojnë shprehitë e tyre të ushqimit.

Pasojat më së shpeshti janë problemet me tretjen dhe fryrjet e barkut, ndaj zakonisht përdorim ilaçe për të zgjidhur problemin.

Megjithatë, ka shumë mënyra më të mira. Provoni joga abdominale që mund të bëni në çdo kohë dhe kudo.

Reklama

Ajo përbëhet nga ushtrime të lehta që zgjasin 18 minuta dhe bazohet në frymëmarrje të ndërgjegjshme, e cila ka një efekt të dobishëm në të gjitha organet e brendshme.

Reklama

Praktikimi i rregullt e kësaj joge do t’ju ndihmojë të ruani ekuilibrin e sistemit limfatik dhe të tretjes dhe të çlironi trupin tuaj nga toksinat e grumbulluara.

/Telegrafi/