Nëse jeni surprizuar ndonjëherë nga të ftuarit e minutës së fundit, do të kuptoni panikun e çmendur për të përgatitur gjithçka për ardhjen e tyre.

Kjo do të thotë të nxitoni përreth dhe të pastroni në përpjekje për ta bërë dhomën tuaj të ndenjes të paraqitshme dhe tërheqëse. Por tani disa njohës të besuar të pastrimit kanë zbuluar udhëzuesin e tyre të thjeshtë për një pastrim të shpejtë dhe se si mund të bëhet gjithçka në vetëm pesë minuta.

Ekspertët në kanë shpërndarë një video me titull: “Si ta bëjmë një dhomë të duket më e pastër në pesë minuta”. Në të, ata kalojnë pesë hapat për të siguruar që dhoma juaj të duket e pastër nga lart poshtë – por me përpjekje minimale.

Së pari, vendosni kohëmatësin tuaj me pesë minuta në orë dhe përgatituni për një ritëm pastrimi. Më pas filloni duke hequr çdo send ose send që nuk i përket aty ku është.

Një eksperte pastrimi tregon produktin që ju nevojitet për gjithçka Një eksperte pastrimi tregon produktin që ju nevojitet për gjithçka

Kjo mund të jetë çdo gjë, nga syzet deri te telekomanda për televizorin dhe çdo gjë në mes. Pasi të gjitha sipërfaqet të jenë të organizuara dhe të rregullta, hapi i dytë është të “bëni një rregullim të shpejtë. Fshini jastëkët dhe palosni mbulesat”.

@ao

Save this for when you have 5 minutes to get a room ready 🏃 #fyp

♬ Stylish Jazz HipHop – Future Oriented Triad

Hapi i tretë ka të bëjë me largimin e njollave të vogla që kanë nevojë për pastrim dhe mund të bëhen kaq shpejt dhe me efikasitet. Pasi të keni hequr qafe shenjat e bezdisshme që gjenden në tavolinat e kafesë ose mobilje të tjera, është koha për dy hapat e fundit.

Njeriu çudit me mënyrën e thjeshtë që ai pastron dritaret e tij Njeriu çudit me mënyrën e thjeshtë që ai pastron dritaret e tij

Fshini pluhurin shpejtë rreth televizorit në mënyrë që të duket me shkëlqim dhe i ri. Dhe së fundi, lëvizni rrotull, duke u siguruar që dyshemeja juaj të jetë po aq e pastër sa pjesa tjetër e dhomës së ndenjes. /Telegrafi/