Një shtëpi në Obiliq, është kapluar nga zjarri.

Lexuesi i Telegrafit, ka dërguar një video në të cilën shihet shtëpia duke u djegur tërësisht.

Ai ka thënë se menjëherë kanë lajmëruar policinë dhe zjarrfikësit, të cilët e kanë lokalizuar zjarrin.

Po ashtu mësohet se nga ky incident nuk ka të lënduar.

Shkaktari i zjarrit sipas lexuesit, ka ardhur nga një bombolë gazi brenda shtëpisë.

Duhet kujtuar se si pasojë e një bombolë gazi në Ferizaj, dhjetra persona mbetën të lënduar, disa prej tyre në gjendje të rëndë shëndetësore.