Shumë aktorë të rinj që janë të dashur nga miliona shikues janë rritur – disa prej tyre madje kanë dalë në pension.

Dhe tani, vetëm fansat më besnikë janë në gjendje të njohin këta fëmijë dhe adoleshentë që u bënë të famshëm falë paraqitjeve të tyre të paharrueshme në shfaqjet dhe filmat tanë të preferuar.

Ne në Bright Side gjetëm fotografi moderne të të famshmëve që i kemi dashur dhe kujtuar që nga fëmijëria.

1. Brooke Shields — The Blue Lagoon

2. Christopher Atkins — The Blue Lagoon

3. AnnaSophia Robb — Race to Witch Mountain

4. Alexander Ludwig — Race to Witch Mountain

5. Alexa Vega — Spy Kids

6. Daryl Sabara — Spy Kids

7. Chez Starbuck — The Thirteenth Year

8. Julianna Rose Mauriello — Lazy Town

9. Jacob dhe Adam Worton — Baby’s Day Out

10. Henry Thomas — E.T. the Extra-Terrestrial

11. Fabrice Gréco — Le jouet

/Telegrafi/