Muaji i fundit i vitit – dhjetori – për shumicën e njerëzve është i preferuari sepse karakterizohet me plot festa dhe atmosferë festive.

Megjithatë, këto festa të fundvitit karakterizohen edhe me dhuratat që njerëzit ia bëjnë njëri-tjetrit, transmeton Telegrafi.

Normalisht se kur dikush i bën dikujt dhuratë dëshiron që ajo të jetë e çmueshme, interesante dhe, mbi të gjitha, e mbështjellë mirë.

Mbështjellja e dhuratave për shumë persona mund të jetë proces i vështirë, por këtu iu hyjnë në ndihmë këshillat e ekspertëve.

Më poshtë e keni një video ku mund t’i shihni disa këshilla se si ta mbështillni një dhuratë sikur një ekspert dhe vërtet ta mahnitni personin të cilit do t’ia dhuroni atë. /Telegrafi/