14 pacientë me COVID-19 po marrin shërbime shëndetësore në Shërbimin Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës, 3 në Klinikën Infektive dhe 11 në spitalet e përgjithshme.

SHSKUK njofton se 42 pacientë të tjerë janë në trajtim si raste post-COVID në klinikat e QKUK-së dhe spitalet e përgjithshme.

Numri i pacientëve me COVID-19 dhe post-COVID, sipas klinikave COVID-19 dhe spitaleve të përgjithshme

Klinika Infektive, 4 pacientë

Klinika e Pulmologjisë, 27 pacientë post-covid-19

Mjekimi Intensiv në Klinikë Infektive, 2 pacientë

Spital i Pejës, 3  pacientë

Spitali i Gjakovës, 7 pacientë

Spitali i Mitrovicës, 11  pacientë

Spitali i Ferizajt, 2 pacientë. /Telegrafi/