LAJMI I FUNDIT:

Shprehitë e njerëzve të pakënaqur

Shprehitë e njerëzve të pakënaqur
(Foto: Inc Magazine)

Ndonjëherë është mirë të jesh i trishtuar dhe i pakënaqur, por nuk është në rregull kur kjo gjendje bëhet zakon. Në atë rast, ne po flasim për zgjedhjen e dikujt.

Reklama

Shumë njerëz janë të mbërthyer në pakënaqësinë e tyre dhe nuk dinë, ose nuk duan t’i fillojnë gjërat për mirë. Në vend të kësaj, ata janë të rrethuar nga negativiteti, vajtimi dhe kritika e vazhdueshme.

Shprehitë e këqija në lidhje që duken sikur normale
Lexo po ashtu Shprehitë e këqija në lidhje që duken sikur normale

Sakrifica të përjetshme

Në çdo histori fatkeqe, ata janë viktima. Ata e kanë shumë të vështirë të kontrollojnë jetën e tyre dhe nuk pranojnë përgjegjësi për veprimet e tyre.

Ankohen gjatë gjithë kohës

Njerëzit e pakënaqur duan t’u tregojnë të gjithëve se sa e tmerrshme është jeta e tyre. Ata ankohen pothuajse për gjithçka. Ata fokusohen në problemet dhe negativitetet në jetë, pa zgjidhje dalëse.

(Foto: HuffPost)

Frika nga kritika

Njerëzit e pakënaqur shqetësohen shumë për atë që të tjerët mendojnë për ta. Ata refuzojnë kritikat negative në kurriz të tyre, por kjo është arsyeja pse ata nuk përmbahen të kritikojnë dikë tjetër, transmeton KP.

Pëlqejnë thashethemet

Njerëzit e pakënaqur janë të pakënaqur me jetën e tyre dhe pëlqejnë të përqendrohen në jetët e njerëzve të tjerë. Ata pëlqejnë të flasin për problemet dhe dështimet e njerëzve të tjerë.

Shprehitë “e mira” të cilat do t’ju bëjnë më shumë dëm se dobi
Lexo po ashtu Shprehitë “e mira” të cilat do t’ju bëjnë më shumë dëm se dobi

Duan dramatiken

Aty ku ka dramë, ka njerëz të pakënaqur. Ata pëlqejnë të jenë pjesë e atij spektakli, duke i shtuar vaj zjarrit për t’u treguar të gjithëve se edhe të tjerët në jetë janë të këqij.

Refuzojnë miqtë

Edhe njerëzit më të mbyllur kanë nevojë për miq dhe njerëz që i duan. Problemi lind kur të dashurit përpiqen t’u shpjegojnë atyre se jeta e tyre nuk është aq e keqe. Njerëz të tillë konsiderohen tradhtarë që nuk i kuptojnë fare. Më pas përfundojnë edhe më të vetmuar dhe të pakënaqur.

Në trend Stil

Më shumë
Ajo që shihni për herë të parë në një foto mund të zbulojë aspekte të fshehura të personalitetit tuaj

Ajo që shihni për herë të parë në një foto mund të zbulojë aspekte të fshehura të personalitetit tuaj

Lifestyle
Cili gjarpër helmues ka dhëmbët më të gjatë?

Cili gjarpër helmues ka dhëmbët më të gjatë?

Libri i madh i kafshëve
Janë katër shenja të horoskopit të cilëve u shkon roli i prindit më shumë se kujtdo tjetër

Janë katër shenja të horoskopit të cilëve u shkon roli i prindit më shumë se kujtdo tjetër

Astrologji
Kureshtar, inteligjent dhe energjik: Borador, një qen i krijuar për një idil familjar

Kureshtar, inteligjent dhe energjik: Borador, një qen i krijuar për një idil familjar

Kërshëri
Një test personaliteti që zbulon se cilat janë problemet tuaja: Çfarë keni parë së pari në foto - krokodilin apo zogun?

Një test personaliteti që zbulon se cilat janë problemet tuaja: Çfarë keni parë së pari në foto - krokodilin apo zogun?

Lifestyle
Mund të bëhen një terren për zhvillimin e baktereve dhe kërpudhave: Sa shpesh duhet t’i lani pizhamet

Mund të bëhen një terren për zhvillimin e baktereve dhe kërpudhave: Sa shpesh duhet t’i lani pizhamet

Lifestyle
Kalo në kategori