Ministria e Punëve të Brendshme gjatë ditës së djeshme (25.11.2022) ka vazhduar me kontrollet e komunikacionit.

Reklama

Në territorin e qytetit të Shkupit janë shqiptuar gjithsej 147 masa, nga të cilat 11 sanksione për drejtim mjeti mbi shpejtësinë e lejuar, 10 masa për kalim sinjalizim të mbyllur (semafor të kuq), 13 sanksione për kundërvajtje të kryera nga këmbësorët.

Gjashtë masa janë vendosur për përdorim të celularit gjatë drejtimit të automjetit, katër për parakalim dhe parakalim të paligjshëm.

Kontrollet e trafikut vazhdojnë. Apelojmë tek qytetarët që të respektojnë rregullat dhe rregulloret e komunikacionit në mënyrë që të rrisim sigurinë në komunikacion dhe së bashku të kontribuojmë për rrugë më të sigurta, thonë nga MPB-ja.