Familjarët nga Danimarka që e rezervuan një dhomë hoteli në Gjermani, mbetën të habitur kur dhoma që kishin rezervuar i përkiste një bordelloje, e dekoruar me lodra seksual dhe fotografi femrash të zhveshura.

Ana Visgo me vëllain dhe motrën, kishin rezervuar gjatë muajit nëntor, që të shkojnë në Hamburg për t’ia festuar nënës 50-vjetorin e lindjes, por udhëtimi tyre pati një fillim të pazakontë, transmeton Telegrafi.

Me të arritur në hotel, ata u pritën nga një prostitutë, e cila i dërgoi në dhomën përplot me kamxhikë dhe filma pornografik. “Të gjithë bashkë do të qëndroni këtu, mirë pra” ka thënë mikpritësja, në momentin që ata zbritën prej taksisë.

Ata kishin ecur nëpër shkalla me mure rozë, shumë pasqyra dhe dhoma me mbishkrimin VIP. “Mbetëm të shokuar dhe kryqi gjigant në mur nuk ishte befasia e vetme, pasi gjithçka kishte të bënte me pornografi. Si të festohet ditëlindja këtu” ka thënë Visgo.

Kur u kuptua se gjithçka ishte një ngatërresë, familjarët prej Stokholmi e morën përgjegjësinë mbi vete dhe ndryshuan lokacion, ndërsa kaluan një fundjavë të këndshme në Hamburg.

Megjithëse gjithçka përfundoi mirë, Visgo u shkroi një letër zyrtarëve të agjencisë, që të tregojnë përmbajtjen e asaj dhomë, që të mos ketë ngatërresa të tilla. /Telegrafi/