0Shares

Është në përfundim të librit të tij më të ri “Net’ në Kastria” që pritet të botohet në shtator, por përtej kësaj Albatros Rexhaj tregoi më shumë edhe për pasionet e tij, sidomos atë për modën.

Mirëpo, në bisedë me Elita Rudin, Rexhaj zbuloi dhe një sekret atë që kishte përjetuar vdekje klinike para disa viteve.

"Net në Kastria" - rrëfim për seksualitetin, tradhtinë, të falurit, paragjykimet e dashurinë! Albatros Rexhaj: Jua prezantoj kështjellën time (Foto) "Net në Kastria" - rrëfim për seksualitetin, tradhtinë, të falurit, paragjykimet e dashurinë! Albatros Rexhaj: Jua prezantoj kështjellën time (Foto)

Pasi e tejkaloi këtë, jeta për të mori një dimension tjetër duke bërë një listë për gjërat që duhet bërë gjatë kësaj kohe.

Rrëfimi i tij i plotë është në videon e mëposhtme.

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)