Bleta e qytetit të Prishtinës- Blue Taxi në bashkëpunim me Ciao Berto ju njofton se për Ditët e Arta do të keni mundësi të udhëtoni për tek dyqani i Ciao Berto-s FALAS.

Ciao Berto, si synim kryesor ka ofrimin e komoditetit në përzgjedhjen sa më të mirë të produkteve, si dhe garanton cilësi të veçantë.

Blue Taxi njihet si taxi i qytetit të kaltër të Prishtinës, i cili ofron vozitje të rehatshme, të shpejt dhe të sigurt.

Blue Taxi, së bashku me Ciao Berto, iu bën thirrje të shfrytëzoni ditët e arta të zbritjes, nga data 26, 27 dhe 29 Nëntor, kështu duke iu mundësuar deri në 50% zbritje në produkte të ndryshme.

Andaj, shfrytëzojeni këtë mundësi, së pari për t’u çlodhur nga vozitja e përditshme dhe e ngarkuar, sidomos gjatë kësaj fundjave dhe pse jo, të kurseni para.

Krejt çka duhet të bëni është të merrni kuponin nga Blue Taxi dhe ta dorëzoni në recepsionin e Ciao Berto.


Blerje të këndshme!