LAJMI I FUNDIT:

Shkenca: Me këto pesë truqe do ta bëni atë të përjetojë orgazëm!

Shkenca: Me këto pesë truqe do ta bëni atë të përjetojë orgazëm!

Për të përjetuar orgazëm një grua, nevojitet shumë më shumë sesa gjetja e klitorisit

Reklama

Hulumtime të reja tregojnë se faktorët e vogël si temperatura e dhomës, ajo çfarë thoni në shtrat etj., ndihmojnë në rrugëtimin e saj drejt klimaksit.

Më poshtë i keni këta pesë truqe të mbështetur edhe shkencërisht për fuqinë që kanë për ta bërë një grua të përjetojë orgazëm, transmeton Telegrafi.

* Dhuroni komplimente për trupin dhe pamjen e saj. Vetëbesimi i saj është vital që ajo të përjetojë orgazëm.

* Ndizeni termostatin, pasi që nëse ajo është ftohur nuk do të përjetojë orgazëm.

* Shpenzoni më shumë kohë për paralojë sepse merr kohë 15 – 40 minuta për të përjetuar orgazmën.

* Hulumtime të fundit tregojnë se nëse vëni prezervativ ajo do të ketë më shumë mundësi të përjetojë orgazëm

* Provojeni pozitën CAT (Coital Alignment Technique) sepse në këtë pozitë ajo ka 56 për qind më shumë mundësi të përjetojë orgazëm. /Telegrafi/