Kohëve të fundit shpesh e kap duke flirtuar me meshkujt e tjerë. Të gjitha risitë joshëse nga jeta juaj më parë i ndan me familje dhe miq, dhe pastaj me të.

DËSHIRON të ndërpresësh këtë marrëdhënie, mirëpo e keni të vështirë ta pranoni, transmeton Telegrafi.

1. Kohëve të fundit shpesh e kapni se si flirton me meshkujt e tjerë, përkatësisht verifikon sa u është joshëse.

2. Të gjitha risitë joshëse nga jeta juaj më parë i ndani me familjen dhe miqtë dhe pastaj me të.

3. Nuk të kujtohet kur për herë të parë kenë bërë seks.

4. E di që fuqishëm i vardiset kolegia nga puna etj. mirëpo fare nuk hidhërohesh për këtë shkak.

5. Secila ditë juaja është e njëjtë, e cila të bëhet gjithnjë e më e mundimshme.

6. Më mirë argëtohesh me të gjithë njerëzit e tjerë në jetën tuaj, sesa me të.

7. Shpesh mendon për dikë tjetër, për të cilindo qoftë.

8. U gëzohesh gjërave të reja, të cilat të presin në të ardhmen, larg nga ai.

9. Më nuk ke interesim që t’i zgjidhësh grindjet dhe problemet. Në të vërtetë, as që çan kokën.

10. Shpesh rri më gjatë në punë, vetëm e vetëm q sa më vonë të shkosh tek ai në shtëpi.

11. Kur dikush do të kishte thënë që po të tradhton, do të ndiesh lehtësim.

12. Nuk të kujtohet kur për herë të fundit je zbukuruar për të, sepse nuk çan fare kokën se çfarë mendon ai. /Telegrafi/