Dy sërfist argjentinasë u befasuan kur panë një balenë që notonte pranë tyre në qytetin bregdetar të Monte Hermoso.

Dyshja mund të shihet duke vozitur pranë një balene dhe në një moment ata thanë se ishin të rrethuar nga 12 kafshë, raporton bbc.

Gjatë videos, një sërfist rrëzohet nga dërrasa e tyre nga një pendë balene, por të dy thanë se përvoja u dha atyre një ndjenjë të pamasë gëzimi. /Telegrafi/