Çdo person ka një telefon mobil të cilin e shfrytëzon për të kryer nevojat personale, mirëpo një përqindje mjaft e madhe e tyre e kalon kohën më të madhe të tij/saj në rrjetet sociale, duke ndjekur faqe nga më të ndryshmet, siç janë ato për argëtim, për veshmbathje, sport, lajme e shumë të tjera.

Kompanitë më të mëdha në Kosovë nga sferat më të ndryshme kanë filluar t’i japin rëndësi të madhe edhe prezencës së tyre në rrjetet sociale siç janë Facebook dhe Instagram. Disa nga bizneset prurjet më të medha i kanë pikërisht nga rrjetet sociale.

Ndër këto kompani vlenë të ceket edhe suksesi i supermarketeve në Kosovë të cilët ofrojnë përmbajtjet nga më të ndryshmet (extra zbritjet në çmime, lojëra të ndryshme shpërblyese, etj). E kur flasim për supermarket, nuk mund të na ikë nga syri suksesi i rrjetit të supermarketeve në Kosovë, Interex.

Kjo kompani kohëve të fundit ka ditur t’i ofroj konsumatorëve të saj gjëra të ndryshme nepër rrjetet sociale, duke filluar nga zbritjet cdo javore të saj me kampanjën “Shyqyr u bo e Premte” e cila ka treguar një sukses të madh në këtë kategori të biznesit, pastaj edhe me lojëra të ndryshme duke i shpërblyer konsumatorët besnik.

Shembull nga kjo kampanjë.


Çka lenë mbresë nga kjo kompani është që i përgjigjen çdo ankese, kritike apo këshille të gjithë personave që ju shkruajnë, si në rrjetin social Facebook dhe po ashtu kohët e fundit edhe në komunitetin e Viber në të cilin numërohen mijëra anëtarë nga e gjithë Kosova. 

Prandaj për të gjithë tashmë është shumë e lehtë të informohemi për ofertat më të fundit. Duke bërë planet e vikendit, e duke shfletuar ofertat më të fundit çdo të premte në telefonat tanë të mençur.

Artikull i sponsoruar