Në ora 19:00 në GjirafaVideo transmetohet live TapQuiz, i cili pas një pushimi të detyruar, rikthehet me shpërblime fantastike.

Jonida Vokshi, moderatorja e Tap n’All do të shfaqet në ekranet e juaja, sonte nga ora 19:00, kur edhe fillon ky quiz i dashur për publikun.

Si gjithmonë, Tap n’All zhvillohet live, ku ju kudo që ndodheni mund të luani përmes telefonit, tabletit, laptopit apo kompjuterit tuaj. Edhe sonte, shpërblimet do ta tërheqin vëmendjën kryesore, normalisht përveç lojës atraktive.

Vendi i parë fiton: Nokia 7 Plus
Vendi i dytë: Orë e mençur Xiaomi
Vendi i tretë: Altoparlant C-Tech

Këto janë shpërblimet për tre vendet e para, të cilat do të dhurohen pas përfundimit të lojës.

Rekordet e lojtarëve të Tap Quiz po vazhdojnë të thyhen, ku në kuizin e fundit ishin mbi 4000 lojtarë aktiv.

Për të luajtur, regjistrimi është hapur prej orës 15:00 dhe ju duhet të përcillni disa hapa të lehtë, e pastaj të bëheni gati për lojë.

Hyni në GjirafaVideo.com
– Kliko mbi Live TV
– Klikoni tek video me titull “Tap n’All by GjirafaVideo”
– Regjistrohuni ose nëse keni llogari kyçuni
– Klikoni “Hyr në quiz”
– Bëhuni gati për lojë

Për t’u bërë pjesë e kuizit klikoni në videon më poshtë mirëpo hyni tek GjirafaVideo pasi që nuk mund të luani nëse e keni “fullscreen” ekranin.