Jemi në pandemi dhe sigurisht se është koha ku më së shumti duhet t’i kushtohet rëndësi shëndetit.

Veza është pothuajse pjesë e pandashme e përditshmërisë tonë, mirëpo më e rëndësishme se vet fakti që veza është pjesë përbërëse e jetës tonë është fakti i origjinës dhe mënyrës si është rritur veza.

Vezë të pa paketuara dhe pa datë të qartë skadimi janë vërtet të dyshimta për shëndetin tonë, e për këtë ka disa arsye:

– Preken nga qindra duar

– Në katër anët, prekin sipërfaqe të ndryshme

– Duart, transmetuese të COVID-19

Veza ka 17 mijë pore të hapura dhe bakteret që prekin lëvozhgën lehtësisht hynë brenda.

Cila është veza më e shëndetshme në tregun tonë? 

REA’s është kompania e parë dhe e vetme e cila në tregun e Kosovës tregton vezë të paketuara.

Kompania nga Shqipëria është e vetmja e certifikuar nga Bashkimi Evropian për standarde të cilësisë, çka flet shumë për vezët bio që REA’s i sjell në tregun e Kosovës.

Vezët REA’s kalojnë nëpër kontrolle rigoroze, të cilat realizohen nga ekipet që vijnë prej Bashkimit Evropian, që edhe kanë dhënë certifikimin BIO.

Pse REA’s? 

Vezët Bio REA’s pa dyshim se janë të shkallës më të lartë në shije, cilësi, e çka është më e rëndësishmja – me standarde të hatashme të sigurisë!

Secila vezë e ka emrin REA’s dhe kodin e vet origjinal, që nuk mund të ngatërrohet me asnjë vezë tjetër.

Secili paketim, ka datën e vete të skadimit e cila shihet qartë nga konsumatori.

Veza Bio REA’s është kryefjala për cilësi dhe siguri, andaj është e jashtëzakonisht e rekomanduar për përdorim.