Të gjithë e dimë se disa filma mund të të bëjnë të ndihesh jashtëzakonisht nostalgjik, ashtu si fotografitë e vjetra.

Reklama

Dhe nëse aktorët nga filmat tanë të preferuar do të bashkohen sërish pas një kohe të gjatë, është gjithmonë një kënaqësi e madhe për fansat e tyre.

Njëzetetre fotografi të mahnitshme nga prapaskenat e xhirimeve të filmave të njohur (Foto) Njëzetetre fotografi të mahnitshme nga prapaskenat e xhirimeve të filmave të njohur (Foto)

Bright Side ka mbledhur disa fotografi me të vërtetë të rralla të aktorëve të famshëm që u takuan njëri pas tjetrit pas një kohe të gjatë, transmeton Telegrafi.

The Matrix (1999)

Xena: Warrior Princess (1995-2001)

Terminator 2: Judgment Day (1991)

Friends (1994-2004)

Back to the Future (1985)

Scrubs (2001-2010)

Rocky IV (1985)

Friends (1994-2004)

Rush Hour (1998)

Pulp Fiction (1994)

Cruel Intentions (1999)

Pretty Woman (1990)

Hellboy (2004)

Forrest Gump (1994)

Muñeca Brava (1998-1999)

/Telegrafi/