0Shares

E papërshkrueshme nga shkatërrimi dhe pa asnjë keqardhje ndaj asaj që botët e reja sjellin në çdo kohë vazhdon të jetojë aty nën frymën e të gjitha epokave.

Qyteti i dytë më i madh pas Mynihit në regjionin e Bavarisë gjithmonë është menduar të jetë krijuar nga mitet dhe legjendat.

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)