LAJMI I FUNDIT:

Qeni vogël ndihmon në grumbullimin e bagëtisë (Video)

Qeni vogël ndihmon në grumbullimin e bagëtisë (Video)

Steven Delitz nga Victoria e Australisë, është befasuar nga qeni tij Billy, që ka ndihmuar në grumbullimin e bagëtisë.

Sikur të ishte ndonjë qen kujdestar, ai ka filluar të lehë dhe lopët i janë bindur menjëherë, transmeton Telegrafi.

“Nuk do të thotë dukja, është te forca me të cilën paraqitesh. Është i vogël, por ka autoritet”, ka shkruar Delitz lidhur me rastin.


Ngjarja është pëlqyer shumë nga shfrytëzuesit e rrjetit social, që e kanë shpërndarë ngjarjen me shpejtësi. /Telegrafi/

https://youtu.be/44RhKwtuHCY