Wallace njëvjeçar nuk mund të mos përqafojë çdo qen të vetëm që takon në shëtitjet e tij.

Këtë vit, gjërat janë bërë mjaft të ashpra, dhe ne u detyruam të mbajmë një distancë nga të tjerët dhe të izoloheshim. Kjo erdhi si një tronditje për të gjithë që kënaqen duke përqafuar të tjerët.

Për fat të mirë, gjërat mbetën të njëjtat për qentë! Qentë janë thjesht më të mirët në shfaqjen e dashurisë së tyre për ne, por disa prej tyre janë thjesht të mahnitshëm!

Njihuni me Wallace, qenin e racës Corgi, i cili di mënyrën më të mirë për t’i bërë gjërat më mirë – duke u përqafuar!

Pronari i tij, Noah Raminick, shpjegon se Wallace thjesht nuk mund të mos përqafojë çdo qen të vetëm që has në një nga shëtitjet e tij! Corgi një vjeçar është i gjallë dhe nuk lejon asnjë nga shokët e tij të kalojë para tij pa një përqafim.

Noah tha:

“Ai së pari përqafoi shokun e tij Charlie dhe ne ishim të mahnitur. Ata ishin përqafuar dhe puthur. Pastaj ai e bëri atë për disa qen të tjerë që ai i njeh mirë dhe ne e kuptuam se kjo do të vazhdonte”.

Askush nuk e mësoi ose e trajnoi këtë qen për të përqafuar, kështu që është mënyra e tij e veçantë për të treguar dashuri. Epo, nuk është për t’u habitur, duke ditur që emri i tij i mesëm është Kazanova!

Emri u dha pas hundës në formë zemre që kishte kur lindi. /Telegrafi/