Çdo ditë para se të hajë racionin e vet e përsërit të njëjtën gjë

Ky qen vendos putrat në tavolinë, ul kokën dhe qëndron në atë pozicion derisa dikush nga pronarët e tij të mos e thotë lutjen, transmeton Telegrafi.

Vetëm kur e dëgjon fjalën “amen”, fillon të hajë.

Tingëllon e pabesueshme:

Shikoni videon…

/Telegrafi/