Ju dhe partneri juaj do të kënaqeni me një kthesë të vogël në shtrat

Reklama

Me mediat sociale dhe internetin, ndonjëherë duket sikur nuk ka fund lista e aftësive seksuale që ishin “të pluhurosura” që nuk i dinit, ndaj renditen si të reja.

Kjo shkathtësi, sipas legjendave, është e vjetër afro 3.000 vjet, sipas së cilës mori emrin dhe gjoja është për shkak të një gruaje që dinte të kënaqej dhe t’u jepte kënaqësi lëvizjeve brenda vagjinës, transmeton Telegrafi.

Por nga çfarë përbëhet?

Epo, ajo thjesht bën kontraktime të forta me muret e vagjinës ndërsa mashkulli penetron në të.

Si të kryeni siç duhet një “puthje

Reklama

Siç ju shpjeguam, një “puthje singaporiane” konsiston në shtrëngimin e njëpasnjëshme të vagjinës ndërsa penisi është në të. Ajo që prodhojnë këto lloj lëvizjesh është një masazh për penis dhe një ndjenjë thithjeje. Megjithatë, performanca e tij prodhon më shumë kënaqësi te femrat.

Reklama

Kjo nuk është një praktikë e vështirë për t’u kryer, por për ta bërë ashtu siç duhet, një grua duhet të ketë muskuj të fortë vagjinalë të quajtur pubococcygeus. Të gjithë muskujt mund të ushtrohen, duke përfshirë muskujt e gjenitaleve tona. Për këtë ju duhet të bëni ushtrime të Kegelit.

Bëjini ato në atë mënyrë që të ndieni kënaqësinë më të madhe. Sidoqoftë, rekomandohet tʹi bëni në pozicionin ulur.

Reklama

Imagjinoni të urinoni dhe gjithçka që duhet të bëni është të përpiqeni të ndaloni rrjedhjen. Mbajeni për disa sekonda dhe lëshojeni.

Rekomandohen 20 përsëritje tri herë në ditë. Burrat mund të bëjnë të njëjtën gjë. Kjo jo vetëm që ndihmon për të shijuar shtratin, por edhe parandalon mosmbajtjen e urinës në të ardhmen.

Reklama

Poza nuk është e rëndësishme, por rekomandohet që mashkulli të jetë në krye, si te ‘misionari’ dhe të qëndrojë i qetë për një moment. Aty gruaja fillon të shtrëngojë vagjinën sikur po bën ushtrime Kegel.

Këtu mund të ketë ndryshime. Gjatë kontraktimit, ju mund të bëni lëvizje të legenit, mund të ketë depërtim më të thellë dhe të përsëritur. Kjo varet nga mënyra se si ndiheni me partnerin tuaj dhe si komunikoni.

Reklama

Forcimi i këtyre muskujve, për të dy gjinitë, jo vetëm ndihmon në parandalimin e mosmbajtjes, por gjithashtu lehtëson prodhimin dhe lubrifikimin e orgazmës. Përveç kësaj, ajo ndikon në kohën e ejakulimit ose disfunksionit erektil. /Telegrafi/