LAJMI I FUNDIT:

Puna perfekte vihet re në detaje – Kontura Profiles ofron gamë të gjerë të profileve të dyerve dhe të dritareve

Puna perfekte vihet re në detaje – Kontura Profiles ofron gamë të gjerë të profileve të dyerve dhe të dritareve

Me lokacion në Zahaq të Pejës, Kontura Profiles ka filluar punë si fabrikë për prodhim të dyerve dhe dritareve me kualitet të lartë.

Për Konturën dritaret dhe dyertë nuk janë vetëm korniza me xham por edhe një lidhje mes botës së jashtme dhe asaj të brendshme.

Me një ekip profesional që kryejnë një punë të palodhshme Kontura është munduar që dizajnimin dhe punimin e dyerve dhe dritareve ta bëjë në atë mënyrë që ambientet ku jetohet dhe punohet të jenë të prekshme nga drita natyrale por në të njejtën kohë të jenë rezistente ndaj ndryshimit të temperaturave dhe zhurmës.

Kontura Profiles ofron një gamë të plotë dizajnesh të profileve 70 mm dhe 85 mm të dyerve dhe dritareve përmes procesit të sofistikuar të ekstruzionit.

Ky proces përfshin shkrirjen e lëndës së parë të plastikës, formësimin e saj përmes kallëpeve në profile të vazhdueshme dhe më pas prerjen e tyre në gjatësi të ndryshme.

Puna perfekte e tyre vihet re në detaje e teknologjia e avancuar që ata përdorni ju ndihmonë që të gjitha punimet të rezultojnë me format më të mira.

Prodhimi i dyerve dhe dritareve për Kontura Profiles nuk është vetë profesion por edhe pasion.

Për më shumë informacione kontaktoni në:

Facebook: Kontura Profiles

Nr.tel:049 667 847

E-mail: info@kontura.com

Artikull i sponzorizuar

Në trend Ekonomi

Më shumë
Themelohet Fintech Kosova, pioniere në revolucionin e teknologjisë financiare në Kosovë

Themelohet Fintech Kosova, pioniere në revolucionin e teknologjisë financiare në Kosovë

Ekonomi
Shijo 3 ditë të mrekullueshme në Stamboll për vetëm 99 euro

Shijo 3 ditë të mrekullueshme në Stamboll për vetëm 99 euro

Kompania Turistike Shpejtimi
Më pak se 24 orë nga samiti më i madh madh i BNj në Kosovë “PowerToHR”

Më pak se 24 orë nga samiti më i madh madh i BNj në Kosovë “PowerToHR”

powertohr
Zgjidhe problemin e prishjeve për 3 euro në muaj me Hausmeister

Zgjidhe problemin e prishjeve për 3 euro në muaj me Hausmeister

Hausmeister
Kurti: Buxheti i komunave këtë vit është për 40 për qind më i lartë se para tri viteve

Kurti: Buxheti i komunave këtë vit është për 40 për qind më i lartë se para tri viteve

Ekonomi
30% më shumë kilometra në Petrol Company nuk janë teori e thatë, por rezultate të prekshme dhe kjo me çmime më të lira në treg

30% më shumë kilometra në Petrol Company nuk janë teori e thatë, por rezultate të prekshme dhe kjo me çmime më të lira në treg

Petrol Company
Kalo në kategori