LAJMI I FUNDIT:

Provoni diçka të re: Pozicioni i “harmonikës” është ideal për femrën, ndërsa “pushim” i përsosur për mashkullin!

Provoni diçka të re: Pozicioni i “harmonikës” është ideal për femrën, ndërsa “pushim” i përsosur për mashkullin!

Bëhet fjalë për Kama Sutra-n e njohur që rrallë dikush e di

Reklama

Psikoterapistja e specializuar për seksualitetin dhe shëndetin e grave, Nicole Tameleo, zbuloi se cili pozicion është i lehtë për t’u kryer dhe se si mund ta shijojë pasurojë jetën tuaj të dashurisë!

Është fjala për pozicionin “harmonikë”, në të cilin femra ka kontrollin absolut! – transmeton Telegrafi.

Qe se si bëhet: Partneri juaj le të shtrihet në shpinë, të ngrejë këmbët në ajër dhe më pas t’i lakojë në gjunjë, siç bëni edhe ju në pozicionin misionar. Pastaj ju në thelb uleni mbi të dhe vendosni këmbët e tij nën sqetulla.

Gjatë qëndrimit galiç, këmbët tuaja duhet të kenë mbështetje të mirë dhe në rast se nuk e keni këtë mundësi, ai mund t’ju mbështesë.

– Ky është një variacion i një gruaje sipër që në mënyrë të ngjashme i lejon të kontrollojë situatën. Mos u shqetësoni nëse ky pozicion bëhet i vështirë për ju me kalimin e kohës. Ajo që ndodh shpesh është që filloni me fizarmonikën dhe më pas kaloni në diçka tjetër – thotë Tameleo.

Provoni këtë pozicion dhe më pas kaloni në një pozicion më të rehatshëm kur të vijë koha.

Prekja gjatë të bërit dashuri

– Shumica e femrave nuk mund të arrijnë kulmin e tyre përmes aktit të të bërit dashuri. Është e rëndësishme t’i tregoni partnerit tuaj atë që ju pëlqen. Përdorni duart tuaja dhe të tij për të arritur sa më shumë kënaqësi – tha Tameleo. /Telegrafi/