Tepër luksoze dhe tepër e shtrenjtë: Një veturë e re koncepti synon të tërheqë super të pasurit. Në fakt është menduar të ndërtohet.

Tingëllon futuristike, është një koncept, por në fund duhet ndërtuar. Deep Space është emri i një projekti të pazakontë nga Hennessey Vehicles Special.

Në përgjithësi, 6 rrotat duhet të operohen individualisht, nga motorë me 400 kuaj fuqi secili.

Në mënyrë që automjeti të qëndrojë në tokë, mjeti do të ketë thjesht 2 rrota më shumë se zakonisht. Vetura elektrike pritet të jetë në dispozicion për 3 milionë dollarë nga viti 2026.

Kjo e bën atë veturën elektrike më të shtrenjtë në botë deri më sot.

Rregullimi i sediljeve në formë diamanti

Automjeti nuk duhet të jetë vetëm vetura më e shtrenjtë, por duhet të jetë edhe “ultra-luksoze”.

Ajo duhet të strehojë 4 persona të rritur – së bashku me 4 grupe shkopinj golfi plus bagazh, sipas prodhuesit.

Sediljet duhet të vendosen në formë diamanti, me sediljen më të pasme të mbajtur gati për personin shumë shumë të rëndësishëm (VVIP).

Prodhuesi tashmë ka guxuar të krijojë një të ashtuquajtur “hiperveturë”.

Një nga këto është tashmë në prodhim me Hennessey Venom F5.

Kjo duhet të krijojë një shpejtësi maksimale prej 500 km/orë dhe të ketë 1800 kuaj fuqi. Kushton 2.1 milionë dollarë dhe tashmë ka gjetur 24 blerës. /Telegrafi/