LAJMI I FUNDIT:

Programimi – profesioni i së ardhmes

Programimi – profesioni i së ardhmes

Programimi është një ndër fushat më të rëndësishme, më interesante dhe më komplekse e shkencave kompjuterike, programimi është një proces kreativ që udhëzon një kompjuter se si të bëhet një detyrë, është procesi i transformimit të ideve në një gjuhë të cilën kompjuteri e kupton.

Sot jeta njeriut ka marr një kuptim tjetër, një kahje tjetër për shkak të zhvillimit teknologjik, e ky zhvillim është i bazuar në programim.

Programimi është kreativitet: nuk ka asnjë mënyrë të drejtë ose të gabuar për të zgjidhur një problem, në të njëjtën mënyrë, siç nuk ka asnjë mënyrë të drejtë ose të gabuar për të pikturuar një fotografi, ka zgjedhje që duhen bërë dhe ndonjëherë një mënyrë mund të duket më e mirë se tjetra, por kjo nuk do të thotë se tjetra është e gabuar! Me aftësitë dhe përvojën e duhur, një programues mund të krijojë softuer për të zgjidhur një numër të pakufizuar problemesh.

Vendet e punës në këtë profesion po rritën çdo ditë e më shumë, e pagat janë më sfidueset në tregun e punës.

Kolegji Universum e ofron këtë program me profesorët më inovativë dhe një syllabus të mbushur me projekte reale.

Kape tregun dhe studio profesionin e të ardhmes!

 

Për më shumë informata rreth programit kontaktoni në:

Nr.tel: +383 44 144 062

E-mail: info@universum-ks.org

Facebook: Kolegjin Universum 

Instagram: universumcollege

Artikull i sponzorizuar

Në trend Ekonomi

Më shumë
Prishtina Mall përgatitet për hapjen e Zara, Bershka, Pull&Bear dhe Stradivarius

Prishtina Mall përgatitet për hapjen e Zara, Bershka, Pull&Bear dhe Stradivarius

Prishtina Mall
Nëse po kërkoni ujë të shëndetshëm - provojeni ujin Alkaline

Nëse po kërkoni ujë të shëndetshëm - provojeni ujin Alkaline

Active+ Alkaline Water
Inspirim nga Italia - dyer dhe dritare cilësore nga Kontura Profiles

Inspirim nga Italia - dyer dhe dritare cilësore nga Kontura Profiles

Kontura Profiles
Suksesi i jashtëzakonshëm i rTrust - mbi 4000 nënshkrime elektronike në më pak se një muaj

Suksesi i jashtëzakonshëm i rTrust - mbi 4000 nënshkrime elektronike në më pak se një muaj

Ekonomi
Një shëtitje virtuale në VitaLand - vendi ku aventurat nuk kanë kufij

Një shëtitje virtuale në VitaLand - vendi ku aventurat nuk kanë kufij

Vitaland
Prodhimi i Brendshëm Bruto i Kosovës arrin në rreth 9 miliardë euro, për kokë banori është mbi 5 mijë euro

Prodhimi i Brendshëm Bruto i Kosovës arrin në rreth 9 miliardë euro, për kokë banori është mbi 5 mijë euro

Ekonomi
Kalo në kategori