0Shares

Ministria e Administrimit të Pushtetit Lokal në bashkëpunim me Ministrinë e Financave ka organizuar Konferencën “Analiza mbi investimet kapitale në Komunat e Republikës së Kosovës për periudhën 2011-2016”.

Konferenca mbështetet nga Agjencia e Shteteve të Bashkuara për Zhvillim Ndërkombëtar (USAID).

Me këtë rast do të prezantohet dokumenti lidhur me Analizën mbi investimet kapitale në komunat e Republikës së Kosovës për përiudhën 2011 – 2016.

Dokumenti Analizë lidhur mbi invesitmet kapitale në Komunat e Republikës së Kosvës analizon trendet e investimeve kapitale në Komuna për përiudhën 2011 – 2016 si dhe mundësit e avancimit të tyre në bashkëpunim me akterët e përfshirë në këtë proces.

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)