Nëse dëshironi që jeta juaj seksuale të jetë emocionuese duhet të jeni të hapur për pozicione të reja

Daily Star në bashkëpunim me shitësin britanik të lodrave të seksit rekomandon njërin për të cilën theksojnë që garanton kënaqësinë.

Për ekzekutimin e pozicionit Erotic V, siç e kanë quajtur ata, ka nevojë për fleksibilitet të mjaftueshëm, por edhe për forcë, prandaj, mbase nuk është për çdokënd.

Ekspertët nga Ann Summers thonë që ky pozicion premton penetrim të thellë, ndërkaq për kënaqësi plotësuese rekomandojnë edhe përdorimin e lodrave të seksit.

Si duket kjo, mund ta shihni në ilustrimin në vazhdim, transmeton Telegrafi.

“Disa pozicione bëhen si ushtrime, ndërkaq Erotic V përfundimisht është njëri ndër ta”, ka thënë Laura Whittaker nga Ann Summersa“.

“Mirëpo, përfundimisht ia vlen. Pozicioni kombinon ushtrimin me seksin intim, gjë që ndihmon që të afroheni edhe më shumë me partnerin”.

“Pozicioni si ky është ideal, sepse seksin e bëjnë më romantik”, thotë ajo.

“Dhe do të ofrojë trening të mirë me një grumbull kënaqësish”. /Telegrafi/