LAJMI I FUNDIT:

Policia në Pejë nis projektin “Stop drogave në shkolla”

Policia në Pejë nis projektin “Stop drogave në shkolla”

Policia e Kosovës sot do të fillojë me zbatimin e projektit ‘Stop drogave në shkolla’.

Reklama

Ky projekt është organizuar nga Policia e Kosovës, përkatësisht Drejtoria rajonale e policisë në Pejë, në bashkëpunim-partneritet me Prokurorinë themelore në Pejë dhe Institutin kombëtar të shëndetit publik-zyra rajonale Pejë.

Po ashtu në disa qytete të Kosovës së fundi Policia ka lansuar fushata kundër dhunës në familje.