LAJMI I FUNDIT:

Drogat

26 Artikuj

Me moton “Drogat vrasin”, nxënës e policë marshojnë në Ferizaj

Me moton “Drogat vrasin”, nxënës e policë marshojnë në Ferizaj

Kosovë
Zbulimi i tre laboratorëve të drogës në veri, reagimi i kryeministrit Kurti dhe deklarata e Sveçlës për të dyshuarit

Zbulimi i tre laboratorëve të drogës në veri, reagimi i kryeministrit Kurti dhe deklarata e Sveçlës për të dyshuarit

Besnike Salihu
Arrestohen 12 persona në një diskotekë në Shkup, policia u gjeti substanca narkotike

Arrestohen 12 persona në një diskotekë në Shkup, policia u gjeti substanca narkotike

Maqedonia e Veriut
Arrestohet i moshuari nga Gostivari, policia gjatë bastisjes i gjeti nëntë qese me marihuanë

Arrestohet i moshuari nga Gostivari, policia gjatë bastisjes i gjeti nëntë qese me marihuanë

Maqedonia e Veriut
Droga dobësoi efektin e barnave, Ozzy Osbourne mori katër herë dozë më të madhe anestezie

Droga dobësoi efektin e barnave, Ozzy Osbourne mori katër herë dozë më të madhe anestezie

Po Flitet
Kërkohet angazhim më i madh i institucioneve të Maqedonisë për parandalimin e përdorimit të narkotikëve

Kërkohet angazhim më i madh i institucioneve të Maqedonisë për parandalimin e përdorimit të narkotikëve

Sociale
​Deri në 40 mijë përdorues të drogave në Kosovë, kryesisht grup moshat e reja

​Deri në 40 mijë përdorues të drogave në Kosovë, kryesisht grup moshat e reja

Kosovë
Çfarë ndodh në trup kur dikush hedh “diçka” në pijen tuaj: “Zgjohen dhe nuk e dinë se çfarë ka ndodhur”

Çfarë ndodh në trup kur dikush hedh “diçka” në pijen tuaj: “Zgjohen dhe nuk e dinë se çfarë ka ndodhur”

Këshilla mjekësore
Rrëfimi i Johnny Depp: Deri në moshën 14 vjeçare i kisha provuar të gjitha drogat

Rrëfimi i Johnny Depp: Deri në moshën 14 vjeçare i kisha provuar të gjitha drogat

Po Flitet
Maqedoni, ligji për drogat bllokohet në komision

Maqedoni, ligji për drogat bllokohet në komision

Politikë
Vakuumi ligjor lë pa përkujdesje të miturit e varur nga narkotikët

Vakuumi ligjor lë pa përkujdesje të miturit e varur nga narkotikët

Kosovë
Nga humbja e interesit për seks e deri te vetëmjekimi me alkool – shenjat që tregojnë se mashkulli është në depresion

Nga humbja e interesit për seks e deri te vetëmjekimi me alkool – shenjat që tregojnë se mashkulli është në depresion

Këshilla mjekësore
Policia në Pejë nis projektin “Stop drogave në shkolla”

Policia në Pejë nis projektin “Stop drogave në shkolla”

Komunat
Rritet numri i përdoruesve të drogave sintetike në Maqedoni

Rritet numri i përdoruesve të drogave sintetike në Maqedoni

Amir Jakupi
KOMF: Më shumë vëmendje për mbrojtjen e fëmijëve, viktima të abuzimit me narkotikë

KOMF: Më shumë vëmendje për mbrojtjen e fëmijëve, viktima të abuzimit me narkotikë

Kosovë
Në Tetovë është prodhuar droga e preferuar e pjesëtarëve të ISIS-it

Në Tetovë është prodhuar droga e preferuar e pjesëtarëve të ISIS-it

Maqedonia e Veriut
Sa gjatë qëndrojnë në gjak, urinë dhe flokë drogat e ndryshme (Foto)

Sa gjatë qëndrojnë në gjak, urinë dhe flokë drogat e ndryshme (Foto)

Të tjera
Kaq drogë gjeti policia për një javë afër shkollave

Kaq drogë gjeti policia për një javë afër shkollave

Kronika e Zezë
U shpallet ‘luftë’ drogave në shkolla

U shpallet ‘luftë’ drogave në shkolla

Kosovë
Policia e Kosovës me plan konkret “Stop drogave në shkolla”

Policia e Kosovës me plan konkret “Stop drogave në shkolla”

Kronika e Zezë
Dhjetë shkrimtarët dhe veprat e tyre që u shkruan nën efektin e kokainës (Foto)

Dhjetë shkrimtarët dhe veprat e tyre që u shkruan nën efektin e kokainës (Foto)

Libri
HOPS: Kërkojmë përkrahje qytetare për programet kundër drogës

HOPS: Kërkojmë përkrahje qytetare për programet kundër drogës

Maqedonia e Veriut
Rreth 25 mijë përdorues të drogave në Kosovë

Rreth 25 mijë përdorues të drogave në Kosovë

Kosovë
Kosova pa qendër rehabilituese për përdoruesit e substancave narkotike

Kosova pa qendër rehabilituese për përdoruesit e substancave narkotike

Kosovë