Adhuruesit e enterierit e dinë se pllakat janë një mënyrë ku përmes stilit ju sillni jetë në shtëpinë tuaj, duke i kombinuar format, ngjyrat dhe modelet e ndryshme.

Por, pyetja e çdo adhuruesi të dekorit është se cilat janë pllakat më në trend për vitin 2021?

Ekspertët ndërkombëtarë janë mbledhur për ta përpiluar një listë me këto top trende, të cilat jua sjellim më poshtë.

1. Dizajnet Terracota janë rikthyer me ngjyra të ngrohta e dominuese

2. Ngjyrat me blloqe dhe gjashtëkëndëshat

3. Dizajni magjik morokan

4. Ngjyrat me nuanca të natyrës

5. Drama e errët

6. Pllakat që përshtaten në hapësirën e jashtme dhe të brendshme

Nëse jeni në Kosovë dhe dëshironi t’i adaptoni trendet më moderne të vitit në shtëpinë tuaj për t’i dhënë atmosferë komode, atëherë qendra e hidrosanitarisë Lutian Home është vendi ideal për ju.

Ekspertët e Lutian Home ju ndihmojnë që t’i merrni vendimet më të duhura për ambientin që e keni dhe njëkohësisht i ofrojnë pllakat më moderne të kualitetit të lartë.

Njihuni nga afër me Lutian Home – pllakat, sanitarinë e kuzhinat më kualitative mund t’i blini me 12 këste dhe pa kredi Njihuni nga afër me Lutian Home – pllakat, sanitarinë e kuzhinat më kualitative mund t’i blini me 12 këste dhe pa kredi

Për më shumë informacione, kontaktoni Lutian Home në:

Facebook: Lutian Home

Nr. Tel: +383 46 123 900

Ueb sajt: http://www.lutianhome.com/