Plazhet më të bukura në të gjithë botën mund t’ju japin vullnet për të punuar, në mënyrë që më pas të arrini t’i vizitoni.

Merrni një laps dhe një letër dhe përgatitni vetën për disa pushime intensive pas pandemisë.

Më poshtë gjeni plazhet të cilat do ju lënë pa fjalë nga bukuria e tyre:

Navagio

Ora

Kabira Bay

Petani

Blanca

Bondi

Trunk

Nissi

Lamai

Kerachut

/Telegrafi/