Ndërtesat e larta që po ndërtohen në zonat më të frekuentuara turistike, e kanë edhe një gjë të ‘domosdoshme’ për të qenë sa më të popullarizuara.

Të pasurit e një pishine sipër këtyre objekteve, po konsiderohet si gjëja më luksoze, pasi u ofron vizitorëve të shohin peizazhin nga lart derisa notojnë dhe freskohen, transmeton Telegrafi.

Madje, disa prej tyre kanë platforma xhami përjashta ndërtesës, duke mundësuar qëndrimin në ujë, ndërsa shumë poshtë ndodhet qyteti.

Më poshtë janë disa ndërtesa, që janë ndërtuar së fundmi në Shtetet e Bashkuara, Dubai dhe Sri Lanka. /Telegrafi/