LAJMI I FUNDIT:

Pikëllohen adhuruesit e kësaj veture të rrallë: Ferrari F40 bëhet shkrumb e hi (Foto)

Pikëllohen adhuruesit e kësaj veture të rrallë: Ferrari F40 bëhet shkrumb e hi (Foto)

Kjo makinë që ishte ndalur në një parking në Britani të Madhe, është djegur në rrethana të panjohura duke u bërë në shkrumb e hi.

Modeli F40 nga Ferrari është prodhuar në vetëm 1,311 njësi, transmeton Telegrafi.

Super-vetura që vlerësohet lartë nga njohësit dhe ekspertët, i ka pikëlluar adhuruesit në këtë gjendje.

Imazhet e postuara në Ferrari Chat, janë përcjell me komente të shumta, ku kryesisht flitet se ajo mund të riparohet.

“F40 më bën të qaj kur e shoh në gjendje normale, e aq më shumë kur është e shkatërruar”, thuhet në një koment për rastin. /Telegrafi/

Ferrari F40 i kthyer në shkrumb e hi i ka pikelluar adhuruesit e kesaj veture te rralle foto 2

Ferrari F40 i kthyer në shkrumb e hi i ka pikelluar adhuruesit e kesaj veture te rralle foto 3

Ferrari F40 i kthyer në shkrumb e hi i ka pikelluar adhuruesit e kesaj veture te rralle foto 4

Ferrari F40 i kthyer në shkrumb e hi i ka pikelluar adhuruesit e kesaj veture te rralle foto 5

Ferrari F40 i kthyer në shkrumb e hi i ka pikelluar adhuruesit e kesaj veture te rralle foto 6

Ferrari F40 i kthyer në shkrumb e hi i ka pikelluar adhuruesit e kesaj veture te rralle foto 7

Ferrari F40 i kthyer në shkrumb e hi i ka pikelluar adhuruesit e kesaj veture te rralle foto 8