Një punonjës i një picerie në Kaliforni po llogaritet si një “hero” pasi reagoi me shpejtësi një pjekje të nxehtë nga rënia në tokë.

Sipas mediave të huaja, përcjell Telegrafi, të hënën, Toppers Pizza në Caramilla, Kaliforni, ndau videon e punonjësit Christian Alfaro duke bërë një veprim të tillë dhe me titull se jo të gjithë heronjtë veshin kapele.

Në një video të shkurtër, Alfaro mund të shihet duke ecur pranë një furre shumë të nxehtë, ndërsa kolegia e tij nxjerr një pica jashtë furrës.

Megjithatë, ajo nuk e vëren atë se ishte pas saj, dhe Alfaro aksidentalisht godet në krahun e saj.

Si pasojë, pica “fluturon” nga pajisja e punëtores por Alfaro shpejt e kap atë dhe e vendos atë, aty ku duhet. /Telegrafi/