Gjatë kampionatit evropian UEFA EURO 2020, Petrol Company ka zhvilluar aktivitete të ndryshme për të gjitha ndeshjet e kampionatit përmes rrjeteve sociale te saj Facebook dhe Instagram, ku ka dhuruar shpërblime të shumta gjatë gjithë kohës, duke dhënë si shpërblim: pushime në Stamboll, pushime në Shqipëri, derivate falas, si dhe ushqim falas në restaurantin e saj “Be Happy”.

Më poshtë mund të ndiqni videon me disa nga fituesit e finales UEFA EURO 2020 – ITALI vs ANGLI, të cilët kanë qëlluar rezultatin në rrjetet sociale Facebook dhe Instagram.

Fituesit e shpërblimeve në Facebook janë si në vijim:

Bekrije Beki Zeqiri – Pushim 3 ditë në Stamboll për dy persona

Rizah Gervalla – Pushim 3 ditë në Shqipëri për dy persona

Fis Nik – Pushim me mëngjes në Venus Hotel për dy persona

Fituesit e shpërblimeve në Instagram janë si në vijim:

@flornesa_hairstyle – Pushim 3 ditë në Stamboll për dy persona

@burbuqeshasha – Pushim 3 ditë në Shqipëri për dy persona

@andigubetini – Pushim me mëngjes në Venus Hotel për dy persona

Fituesit janë përzgjedhur sipas kohës që kanë qëlluar rezultatin.