Gjithmonë është joshësja, ajo që frikëson femrat dhe më e dashura për meshkujt: ja se si ta njihni (dhe ta shmangni).

Një rrezik i vërtetë për çiftin, një minierë e humbur nga e cila është e vështirë të mbrohesh, një lloj femre që mbetet e pandryshuar për gjithnjë: ajo është femra flirtuese. Ajo purohet, është e zymtë dhe madje e zgjuar, sepse gjen gjithnjë një mënyrë për të ikur me të: një specie që, larg nga zhdukja, gjithmonë gjen një mënyrë për t’u përshtatur me epoka dhe zakone.

Ta njohësh atë, nuk është e vështirë, por jini të kujdesshëm: duhet të merret me kujdes, përndryshe rrezikojmë të gërvishtemi!

Femra flirtuese është makthi ynë, por – le ta pranojmë! – madje edhe dëshira jonë e pakonfirmueshme.

Ja pse pseudofelina e lartpërmendur ka një sukses me burrat pa shumë shpjegime. Qoftë bionde, zeshkane, e gjatë apo e shkurtër nuk ka rëndësi: ajo arrin aty ku asnjë nuk ka shans për sukses. Ne nuk kemi informacionin e nevojshëm për të kuptuar se si të bëhemi përfaqësues i zhanrit, ka më shumë gjasa që ne të lindim; por me siguri ne mund të mësojmë ta identifikojmë atë dhe ta mbrojmë çiftin tonë.

Një çështje vështrimi: Femra flirtuese mund të jetë e bukur apo jo; Fakti i sigurt është se nuk i pëlqen të jetë e parëndësishme, kështu që ajo gjithashtu kërkon një stil të profilit të ulët për të nxjerrë në pah personalitetin e saj.

Ajo mund të njihet lehtësisht sepse është super joshëse, me 12cm takë, e përsosur në grim, në veshje gjë që të pamundur mos ta vini re. Fjala kyçe: një sy te veshja.

Super sociale: Femrat flirtuese nuk shquhen në marrëdhëniet zbavitëse në dritën e diellit, më tepër u pëlqen të mbeten larg, por nuk ndalet ndërprerja e dialogëve dhe përfshirja në biseda, sidomos ato me meshkuj.

Janë të pashme, kjo është e padiskutueshme, por shumica e hedhin vështrimin sa te njëri bashkëbisedues te tjetri. Është shumë e aftë për të bërë buzëqeshje me gratë, por më pas duke folur pas krahëve të tyre. Një aktore e Oskarit në maskim. Kujdes nga veshët, nëse fërshëllejnë diçka po ndodh!

‘Single’ është më mirë: Femrat flirtuese nuk vijnë kurrë të shoqëruara. Ajo pëlqen të jetë një protagoniste, ajo paraqitet vetëm me ajrin e “Unë jam këtu”. Në festa ajo ulet në mënyrë të qetë, jo të ngurtë; mund të hajë, por pak, të pijë, po ashtu pak.

Gjithmonë duket e sofistikuar, jo agresive (do t’i mbante meshkujt larg nga vetvetja), por e arritshme, duke u provuar të ishte një pre e “lehtë”. Le të kujtojmë se djemtë nuk i pëlqejnë mbeturinat dhe këto femra e dinë saktësisht se si ta bëjnë të qartë se suksesi mund të vijë me të. Mbrojtja e vetes është e mundur: thjesht shënoni grabitësin e mundshëm të ngushtë.

Ashtu si një sirenë: Femrat flirtuese dinë diçka që duhet të jetë shumë e qartë edhe për ne: zotërinjtë meshkuj pëlqen të jenë të kënaqur dhe të kënaqen. Nga ana tjetër, këto femra dinë shumë mirë të bëjnë lajka.

Nëse nuk mund ta luftojmë atë, mund ta njohim dhe të mësojmë: ndonjëherë duke studiuar armikun disa lëvizje të mençura mund të bëhen tonat dhe të përdoren me mjeshtëri në rastin e parë.

Gjithë faji i bisedës: Femrat flirtuese rrëshqasin në çdo bisedë, shënime, shënime dhe hite të mundshme: të pandalshme, të papërmbajtshme gjithmonë. Ajo është kaq e zgjuar për të na bërë të biem në skena të xhelozisë me partnerin tonë, përveçse të na dëgjosh të themi se “nuk ka asgjë të keqe”, “ato janë vetëm karikatura sa kam marrë kaq shumë”: shkurtimisht, ne jemi të këqijtë. Ah, pafajësi e lumtur!

Nga dy, në një: ose ngremë flamurin e bardhë, ose shkojmë në konfrontim ballor, por humbja nuk është një rrezik i tillë i largët. Le të shpëtojë kush mundet… /Telegrafi/