LAJMI I FUNDIT:

Përgatitu për një karrierë në ndërtim ose film – Apliko tani në konkurset e hapura në Telegrafi Jobs! 

Përgatitu për një karrierë në ndërtim ose film – Apliko tani në konkurset e hapura në Telegrafi Jobs! 

Telegrafi Jobs është platforma e ideale e mundësive emocionuese të punës. Nëse jeni në kërkim të një rruge të re dhe sfiduese karriere, ju jeni në vendin e duhur.

Në Telegrafi Jobs ka një numër të madh të konkurseve të punës dhe shpalljeve të hapura nga kompani serioze të cilat premtojnë role sfiduese dhe mundësinë për të bërë një ndikim të rëndësishëm në fushat e inxhinierisë së ndërtimit dhe prodhimit të videove.

Më poshtë do të mund t’i lexoni disa nga konkurset e punës që gjenden në platformën Telegrafi Jobs.

Inxhinier/e i/e ndërtimtarisë – FASAL 

Fasal kërkon Inxhinier Ndërtimtari dinamik për t’iu bashkuar ekipit të tyre në Pejë. Përgjegjësitë tuaja do të përfshijnë dizajnin, matjet, ofertat dhe komunikimin e drejtpërdrejtë me klientët. Do t’ju duhet të përgatitni oferta bazuar në matjet e marra në objektet e klientëve dhe të siguroni që prodhimi përfundimtar të përputhet me specifikimet e projektit.

Afati i fundit për aplikim është 31/10/2023.

Aplikoni direkt këtu: https://jobs.telegrafi.com/job/inxhiniere-ie-ndertimtarise-full-time-3-1

Montazher/ Kameraman – DF TRUEVISION LDT Branch in Kosovo 

DF Truvision LDT dega në Kosovë ka shpallur konkurs për pozitën e montazherit/kameramanit. Ky rol është i përsosur për individët e apasionuar pas artit të filmit. Montazheri/kameramani do të jetë përgjegjës për kapjen e skenave sipas specifikimeve të kompanisë. Kjo përfshin jo vetëm xhirimet, por edhe kërkimin në fushën e postproduksionit. Përgjegjësitë përfshijnë mbledhjen dhe redaktimin e materialeve, kryerjen e korrigjimit të ngjyrave dhe sigurimin që materiali plotëson standardet e rrepta profesionale, si teknikisht ashtu edhe artistikisht.

Afati i fundit për aplikim është 08/11/2023.

Aplikoni direkt këtu: https://jobs.telegrafi.com/job/montazher-kameraman-full-time

Mos e humbisni mundësinë për të ndjekur një karrierë të dobishme në këto fusha dinamike.

Vizitoni Telegrafi Jobs sot për të eksploruar këto mundësi dhe për të hedhur hapin tjetër në rrugëtimin tuaj profesional.

jobs@telegrafi.com