Rreth 10 hektarë fusha janë përfshirë nga zjarri në mesditën e së dielës në Mamushë, njofton Policia e Kosovës.

Sipas njoftimit, është raportuar se rreth 10 hektarë fusha (djerrinë) janë përfshirë në zjarr.

Njësia policore dhe zjarrfikësit kanë lokalizuar zjarrin në tërësi.