Veçse jemi afër fundvitit apo Vitit të Ri dhe padyshim që gjithsecili dëshiron që viti tjetër të fillojë më ndryshe dhe me diçka të re!

E për një Vit të Ri më së miri e keni të bëheni me kerr të ri, që viti i ardhshëm t’ju shkojë me shumë rrugëtime aventureske.

Për këtë, Auto Mita ofron shumë mundësi, duke filluar nga opsionet e ndryshme të financimit, sigurimi KASKO dhe gomat e dimrit FALAS.

Juve ju mbetet që vetëm ta zgjedhni modelin e preferuar të veturës nga brendi Renault, Dacia apo Nissan dhe për tjerat përkujdeset Auto Mita.

Pagesën mund ta kryeni cash ose me mundësi financimi deri në 100% përmes bankës.

Për më shumë info, vizitoni showroom-in e Auto Mitës.