Një turist i njohur me nofkën “legjenda”, ka arritur që për 59 sekonda t’i pi 30 teke të Sambucas gjatë pushimeve.

Në një video të publikuar më poshtë, Chris McAdam, 20-vjeç nga Swansea, Wales, ai shihet duke i pirë teket me shpejtësi të madhe, transmeton Telegrafi.

McAdam i kishin thënë miqtë në një kafiteri gjatë pushimeve në Greqi, se nëse arrin t’i pi brenda kohës së paraparë teket, nuk do të ketë nevojë t’i paguaj.

Në një moment ai ndalet dhe shikon përreth nga frika se mund të sëmuret, por punonjësit e kafiterisë dhe miqtë e inkurajuan që të vazhdojë.

Reklama

Megjithatë, edhe pse pas konsumimit të alkoolit është sëmurë, McAdam thotë se është mësuar të pi pije alkoolike. /Telegrafi/

Reklama